ingat.. preview lagi molek.. kalau da ok baru save..

Friday, December 30, 2011

assalammualaikum readers :) 

aku pelik dgn diri aku sebab , nak tahu ? bace di bawah . 
bile happy , happy sangat oh . senyum pon sampai ke telinge . 
 bile dah boring , boring gile . sampai muke aku jadi macam nie da haa --->>tgk kat bawah 


ahaha , pendek je post kali nie . 
aku just nak bagi tahu kat korang yang aku boring . itu sahaje . 
k byee , lebiu . muahh :* 

assalammualaikum readers :) 

happy birthday kawan :')

assalammualaikum readers :) 

heylooo , malam nie aku nak wish happy birthday dekat kawan aku . 
iaitu nur azleen bt. zulkiflee :) nak tgk gamba die ? haa , meh meh aku share . 



ala , tak clear sangat lah , hmm , tape lah . 
nak tau mane satu die ? haa , yg kecik tu die :) cute kan ? 
memey lah die cute , ahaha :) 

alin , happy belated birthday sayang :) 
may Allah bless you dear , hmm bile lah kite dpat jumpe lagi kan ? 
harap harap dapat jumpe kau lgi babe .
oh nooo ,  i wanna cryy right now :( 



again , happy birthday babe :) 
cake fake nie je yg aku boleh bgi skrg , hehe aku tgh sengkek skrg 3:) 
sorryy , huhu *ckp sorang sorang* 
hmm , k lah smpai snie je la aku cite . k byee . iloveyou :* 

assalammualaikum readers :) 

happy new year guys ;)

assalammualaikum readers :) 

hye korang :) 
today aku nak wish happy new year kat pembace setie blog aku . 
ehh , ade ke ? kalau ade terime kasih awak :* muahh . 

happy new year korang sume :) 
nah gamba special untuk korang .... 


haa , nie lah gamba tuu , amek kat google jee . 
hahaha kalau dah new year maknenye 2011 akan meninggalkan kite . 
huuu , banyak kenangan yg perit dan ade lah jugak yg manis ;) 
hehehe , byee 2011 . i will misss you :/
and hello to ---->>> tgk kat bawah 

harap harap tahun 2012 lebih baik drpd tahun sebelom nie . 
kenangan tahun yg aku tak boleh lupe adelah name aku kene blacklist sebab bnde remeh temeh -.-
ohh , series macam siall ! 
hmm , okayy lah sampai snie je aku cite dulu . satgi insyaallah aku share cite baru . 
k byee , i loveyou , emmah :*

assalammualaikum readers :)




Sunday, December 18, 2011

miss my blog :/

assalammualaikum readers :) 

Ya Allah dah lame aku tak update blog aku nie . 
rindu pulak , hee . ari nie baru ade mase nak update blog nie . 
sbb aku tgh busy sekarang nie . nak tau ape aku buat ? 
meh aku share 3:) hehehe 
bace kat nombor tu eh , hee . 
  1. aku pegi keje -.-
  2. lepak lepak , dating :) 
  3. pegi cuti dgn family paklong :) 
  4. tidoo , update buku angry bird :) 
haa , tu la yang aku buat . 
nak tgk tak buku angry bird aku . jap eh nak upload sat . 
-
-
-
-


haa , nie lah buku angry bird aku tu . comell kan ? 
hahaha , bnyk cerite dalam buku nie .
dah nak abes muke surat buku tu , bnyk sngt cite dlm buku tu . 
huhuhu , aku tak tau nak cite ape dah . 
hee , k lah bai :) iloveyou . 

assalammualaikum readers :) 

Tuesday, November 8, 2011

kampung tak sedar diri -.-

assalammualaikum and heylo to my lebly readers :* 

hmm , today aku nak cite pasal sorang perempuan yang tak sedar diri ! 
kawan aku nak backup kakak die , yang kau dgn secare tibe2 dan tak tahu malu nye pegi curik gamba kawan aku nie , pastu edit letak babi sume bagai . lancau sial ! 
uhh , bagos sangat ah kau buat macam tu ? 

aku bengang sebab die edit gamba membe aku , tu je . 
ye ah , sape tak bengang kan . kalau kawan korang kene mesti korg nak maki jugak kan ? 
yang len aku tak masok campur . hal orang tua laa . 
hikhok , gigi dah la beterabo :P 
paling tak boleh blaa , bace bawah nie .... 

die tak mengaku die budak kampung . hahaha , tak sedar diri , KAMPUNG ! 
QYLAA LAUREN vs  BABI LAUREN  !
comell kan name tu ? kakak tasya yang bagi . 
haha , malas aku nak tules panjang panjang . 
nah tgk gamba yang telah diedit oleh kak tasya comell nie ... 
huiii , enjoy see that photo :) 


hahahaha , padan muke kau gemok ! 
kan dah kene setepek kat muke kau :P 


hoihoihuihui , k byee sampai snie jo post kito 3:) 
assalammualaikum readers :* 




Tuesday, October 25, 2011

harapan yg tak kesampaian :(

assalammualaikum readers :( 

huu , ari nie kakak aku pi mandi sungai ngan membe2 die . 
best gile siot ! lame pulak aku tak mandi sungai .
grr , ingat kan ari nie nak ikot . 
tapi kete dah penoh tak muat nak sumbat aku dlm kete . hehehe . 
tape ah , next time je la pgi ngan family . 
dieorg mandi sungai kat snie ......


aku suke mandi dekat snie ..... 
lagi syokk ! nak tau kat mane ? 


kat ulu bendul , kuala pilah :) 
k lah byee . sampai snie je post for this time . 

byee , assalammulaikum . iloveyou <3

Tuesday, October 4, 2011

kemarok , kemarok !


assalammualaikum readers ;) 

hoho , tau tak knape aku ltk post title aku kali nie cam tu ? 
sbb aku kemarok gile sebuah lagu nie ! 
walaupun lagu tu dah lame , tpi ianya tatap di hatiku ! 
hahaha , ayat aku pon dah poyo .
so dengar lah lagu yg aku kemarok kan sgt nie ;) 
here we go ! hahaha <3




ENJOY THE SONG ! <3

assalammualaikum ;) 





again , sorry .



assalammualaikum readers ;) 

okayy , first thing aku nak ckp SORRY ! 
sbb dah lme tak update blog . 
bersarang - sarang dah . 
nak tau tak asl aku t
aku update blog ? list list ade kat bawah :

  1. aku pegi dating , hahaha . 
  2. aku pegi konsert suria . 
  3. overnight ngan kakak and kawan2 die . 
  4. lepak library 
  5. and banyak lgi . dah lupe . 
tu lah aktiviti yg aku buat . 
hee , nak share byk story kat korang nie . 
tggu au ;) k byee 
assalammualaikum ;) 

Saturday, September 10, 2011

im sorry .

assalammualaikum readers . 

sorry yee , lme tak update blog nie . 
aku tak update sbb ade tusyen , solat hajat and mcm2 lagi . 
next week aku da exam UPSR . 
huh  gile takot kot . 

tpi ckgu pesan jgn terlalu takot , buat cool je sude . 
k la post aku kali nie pendek je . 
nti lps exam aku maybe aku akan slalu update blog yee . 
k byee , i love you . 

assalammualaikum readers :) 

Monday, August 29, 2011

Alhamdullilah :)

assalammualaikum readers :) 

hee , alhamdulilah . dpt jugak aku sambut raye skali lg pade taon nie . 
bersyukur gile . esok da raye .  
ramadhan akan m'ninggalkan kite . 
huu , sedeh nye . 
tpi aku b'syukur sgt . 

terima kasih Ya Allah <3
k byee , pendek je post aku kali nie . 
assalammualaikum readers :) 



p/s : selamat menyambut hari raya aidilfitri . maaf zahir dan batin kpd semua umat islam di dunie ini :) 

bajet gile !

assalammualaikum readers :) 

okayy , aku nak share cite sket nie .
eh siot la ! jiran atok aku nie bajet gile ! 
nak lawan maen mercun pulak . 
tau la taon lps kau kalah lawan mercun ngan paklong aku . 
hahaha , taon nie kau balas dendam pulak ? 
okayy , d'persilakan . 

esok raye mercun kau abes padan muke :p
hahaha , HELLO amek nie ! 


hahaha , sekian :) 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 

Friday, August 26, 2011

selamat hari raya :)

assalammualaikum readers :) 

Selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin aku ucapan kan kat korg sume . 
aku , di sini menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ade tekasar bahase kat korg sume . 
sorry yee , awak , awak dan awak .
nah amek kad raye nie :) 


nti kalo aku b'peluang beraya kat uma korg , korg yg aku knl aku pgi la yee . 
insyaallah , aku dtg . yg penting skali ialah . 
jgn lupe bgi duet raye tau . 
nie reaction muke aku time nak mintak duet raye nti , hehehe.



mintak duet raye kat atok and mak . 
hehehe , bukan mak aku tau , tpi nenek aku . 
aku pggl nenek aku mak ;) 

hee , i think smpai snie je la kot . 
ade cite best aku share . 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 



happy :D

assalmmualaikum readers <3 

okayy , ari nie kau nak share cite about last night . 
pergh , siyes aku ckp best gile babun !
nak tau nape ? 
sbb , khamis 24 Ogos 2011 ade majlis b'buka puase kat skola . 
series aku ckp best gile babe . 


antara aktiviti yg d'lakukan kat skola ari adalah seperti berikut : 
ecehh .
  1. berbuka makanan ringan dlu . 
  2. solat magrib , berjemaah . 
  3. makan nasi and sewaktu dgn nye , hee :P 
  4. solat isyak , berjemaah . 
  5. solat hajat . 
  6. solat terawih 8 rakaat . 
  7. and the last is moreh .
tu la aktiviti yg d'lakukan time kat skola ari tu . 
okayy , aku nak cite sket time tgh makan tu . 
aku , bakyah , alya , sara and husna mcm org gile . 
nak tau sbb ape ? 
sbb kitorg m'ngata sorg budak yg bajet HOT ! 
haha , jahat kan kitorg ? 

hahaha , aku bukak lgu hindustan . 
tajuk lgu tu soni soni . tau kan ? 
kalo tak tau tgk la kat youtube . 
lawak siot aku dgn alya menari mcm org gile . 
hoho , pastuh kitorg b'taubat pgi semayang pulak . 
  
hee , tak mcm tak best je cite aku nie . 
tape tape , kalo ade cite best aku share kat korg k . 
smpai snie je cite aku . 
k byee . 

assalammualaikum readers <3


Saturday, August 20, 2011

sleepover on my bed -____-

i am going to do this after sahur .......


wuu , k byee . 

assalammualaikum readers . 
sleepy -______-

HATE you :)

assalammualaikum readers :) 

post kali nie aku nak share sket p'kataan yg telah direka oleh kawan kakak aku . 
nak tau tak ape ? 
p'kataan tersebut ialah , HATE ! 
kalo korang dga sape-sape ckp HATE kat korg , jgn teros pike laen . 
sbb ade maksud yg tersirat dlm p'kataan tersebut . 

  1. H - hati
  2. A - aku 
  3. T - tersuka
  4. E - engkau

kreatif kan otak die ;) 
hahaha , korg ckp la kat bf ke , membe ke or sape sape je . 
melaenkan org tu musuh korg . 
okayy , i think smpai snie je kot . 
k byee , nak sahur . 

assalammualaikum readers <3

never say never - justin and jeremy


assalammualaikum readers :) 

okayy , in this post i would like to share a video for you guys . 
enjoy watching yaa . comell siot dorg nyanyi . 
wanna more ? just check it on the youtube yeah ;)
i like it . what a cute twins <3
k byee , smpai snie dlu yee . 

assalammualaikum readers :) 

mood -_______-

assalammualaikum readers :) 

post kali nie , aku nak cite pasal mood aku . 
kadang kadang kan mood aku mcm nie ,



kadang kadang mcm nie ! 


imagination ! 
hahaha , kan da gile .


ahahaha , gelak guling guling aku atas katil ! 
comell muke spongebob ! 


opppss ! sexyyy , tertunjuk aurat pulak ! 
haahaha , gile lgi ! 
k byee , smpai snie je yee . 
nti korang bejangkut dgn aku , jdi gile pulak kang . 

assallammulaikum readers :) 


p/s : aku suke spongebob actually ;)





get away from me ;)

assalammualaikum readers :) 

okayy , now aku nak story story pasal something nie . 
nak tau ? 
bace je la yee . hee , peace :)

okayy , dlu kan rambut aku ade masala yg sgt series bgi perempuan . 
nak tau ape ? masala keguguran rambut !

reaction muke aku mcm nie time rambut gugur :(


oh damn , my hair ! 
uwaa :( 

but now , rambut aku da sihat kembali . 
sbb , kawan aku tolong aku . 
nak tau die tlg ape ? 
aku tnye die . cam nie . bace dialog jap yee . 

aku : weyh , rambut aku gugur doe ! ( buat muke sedeh ) 

kawan : ye ke ? 

aku : kalo aku pkai shampoo safi balqis yg wane ijau okayy tak ? 

kawan : haa , okayy . lgi pon shampoo tuh bole segar kan kulit kepale . 

aku : ohh , okayy . aku beli shampoo tuh soon . 


that's all my dialog . 
okayy , lps beli aku blek uma mandi then shampoo kepale pkai shampoo tuh . 
weyh , series aku ckp kulit kepale aku segar gile . 
rambut aku pon da lurus and lembut cam nie . 


eceh , kau ade ? tade kan ? 
hahaha , #prasansekejap . peace . 
mcm panjang je post nie . 
hehehe , rajinkan membace yee . 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 






how , how and how ?!

assalammualaikum readers :) 

korang , korang dan korang .
mcm mne nak masok contest dlm FB , BLOGGER or mne-mne ? 
maklumlah , aku nie bute IT sket . 
hee , peace :) 
teringin nak masok contest nie . 

Friends Never End Contest . 
nak tgk gmba tak ? 
comell gile . nie gmba membe kakak aku . 
kalo korg rajin , like la page tuh . 

lps like page , like gmba sape-sape dlm contest tuh . 
yg penting like gmba nie yee . 
hee , nah amek url nie bukak . 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.266972893329776.84817.255988307761568

hope enjoy yaa , k i want to feed my fish . 
alamak ! tiba tiba , 
hahaha , k byee .. 

assalammualaikum readers :) 

Thursday, August 18, 2011

facial time :)

assalammualaikum readers :) 

yeay ! lps aku mandi and solat nak buat facial ! 
ish3 , tadi ckp nak solat . 
tu la , aku tak bole mengadap lappy nie lme2 . 
biase la tu kan ? 
da mengadap lappy sume bende lupe . 
ish3 , im going to do like this my friend :) 


uiihh , mcm pocong da . hahaha


i will do this and my face will be .....


and my face will be like this ! hahaha , natural skin :) 
wink-wink ! 
k byee , mlm nie insyaallah aku post cite best-best lgi . 

assalammualaikum readers :) 

Alhamdullilah :)

assalammualaikum dear readers :) 

dapat jugak aku solat terawih bersama kawan aku . 
aku bersykur sgt kerana dapat solat terawih . 
malam nie terawih lagi . 
10 mlm terakhir sebelum raya nie , insyaallah aku tak tinggal solat terawih . 
harap-harap tade pape halangan . 
AMINNN :) 


k byee , assalammualaikum readers :) 

wee , tak saba weyh ;)

assalammualaikum readers :) 

hee , Ya Allah tak saba nye nak pi shopping .
nak beli baju raye banyak banyak maa . 
aku nak baju bape beg eh ? 
emm , byk cam nie ka ? 


uihh , kaya nya ! hahaha . 
ke byk cam nie ? 


emm , okayy la tuh kan ? 
tak elok membazir kan ? 
Ya Allah , nafsu , nafsu ! 

hahaha , aku da ade bli satu baju raya casual punye . 
baju kurung pun suda . 
ape lgi ? nak lgi due la ;) 
hahhaa , abah nak lgi tau ! hee . 

k la smpai snie je dlu post aku . 
aku nak menunaikan tanggungjawabku sebagai hamba Allah . 
Solat Zohor yee korang :) 

assalammualaikum dear readers :)


sorry readers .

assalammualaikum dear readers :) 

heyy , sorry maa sbb seminggu tak update blog nie . 
( seminggu ke ? ) 
whatever la . okayy korg nak tau nape aku tak update blog ? 
tgk list-list kat bawa nie : 

  1. pekse drpd ari isnin smpai jumaat -.-
  2. studyy ( nak exam kan ? ) 
  3. solat terawih . 
  4. lepak jap lps terawih . 
  5. tido , penat tusyen ! 




itu la list-list yg aku buat sepanjang minggu nie . 
byk kan ? hahaha , byk la sgt . 
k la smpai snie je dlu post aku . 
nti kalo ade idea ape nak post aku post la yee . 
byee , love chuu <3 <3

assalammualaikum dear readers :) 

Sunday, August 14, 2011

erghh !

assalammualaikum readers . 

alaa , esok exam ! 
malas la plak nak jawab soalan . 
huh , grr , esok lps siap buat exam aku akan buat aktiviti ini . 
nak tau ? tgk la kat bawa tuh . muehehe ! 




nie la kerja amalku semasa di sekolah ! hahaha . 
k la , aku nak sign out da . 
esok nak EXAM kan ? 
hahaha , k byee . 

assalammualaikum 
-_____-  sleepy .