ingat.. preview lagi molek.. kalau da ok baru save..

Monday, August 29, 2011

Alhamdullilah :)

assalammualaikum readers :) 

hee , alhamdulilah . dpt jugak aku sambut raye skali lg pade taon nie . 
bersyukur gile . esok da raye .  
ramadhan akan m'ninggalkan kite . 
huu , sedeh nye . 
tpi aku b'syukur sgt . 

terima kasih Ya Allah <3
k byee , pendek je post aku kali nie . 
assalammualaikum readers :) 



p/s : selamat menyambut hari raya aidilfitri . maaf zahir dan batin kpd semua umat islam di dunie ini :) 

bajet gile !

assalammualaikum readers :) 

okayy , aku nak share cite sket nie .
eh siot la ! jiran atok aku nie bajet gile ! 
nak lawan maen mercun pulak . 
tau la taon lps kau kalah lawan mercun ngan paklong aku . 
hahaha , taon nie kau balas dendam pulak ? 
okayy , d'persilakan . 

esok raye mercun kau abes padan muke :p
hahaha , HELLO amek nie ! 


hahaha , sekian :) 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 

Friday, August 26, 2011

selamat hari raya :)

assalammualaikum readers :) 

Selamat menyambut hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin aku ucapan kan kat korg sume . 
aku , di sini menyusun sepuluh jari memohon maaf jika ade tekasar bahase kat korg sume . 
sorry yee , awak , awak dan awak .
nah amek kad raye nie :) 


nti kalo aku b'peluang beraya kat uma korg , korg yg aku knl aku pgi la yee . 
insyaallah , aku dtg . yg penting skali ialah . 
jgn lupe bgi duet raye tau . 
nie reaction muke aku time nak mintak duet raye nti , hehehe.



mintak duet raye kat atok and mak . 
hehehe , bukan mak aku tau , tpi nenek aku . 
aku pggl nenek aku mak ;) 

hee , i think smpai snie je la kot . 
ade cite best aku share . 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 



happy :D

assalmmualaikum readers <3 

okayy , ari nie kau nak share cite about last night . 
pergh , siyes aku ckp best gile babun !
nak tau nape ? 
sbb , khamis 24 Ogos 2011 ade majlis b'buka puase kat skola . 
series aku ckp best gile babe . 


antara aktiviti yg d'lakukan kat skola ari adalah seperti berikut : 
ecehh .
  1. berbuka makanan ringan dlu . 
  2. solat magrib , berjemaah . 
  3. makan nasi and sewaktu dgn nye , hee :P 
  4. solat isyak , berjemaah . 
  5. solat hajat . 
  6. solat terawih 8 rakaat . 
  7. and the last is moreh .
tu la aktiviti yg d'lakukan time kat skola ari tu . 
okayy , aku nak cite sket time tgh makan tu . 
aku , bakyah , alya , sara and husna mcm org gile . 
nak tau sbb ape ? 
sbb kitorg m'ngata sorg budak yg bajet HOT ! 
haha , jahat kan kitorg ? 

hahaha , aku bukak lgu hindustan . 
tajuk lgu tu soni soni . tau kan ? 
kalo tak tau tgk la kat youtube . 
lawak siot aku dgn alya menari mcm org gile . 
hoho , pastuh kitorg b'taubat pgi semayang pulak . 
  
hee , tak mcm tak best je cite aku nie . 
tape tape , kalo ade cite best aku share kat korg k . 
smpai snie je cite aku . 
k byee . 

assalammualaikum readers <3


Saturday, August 20, 2011

sleepover on my bed -____-

i am going to do this after sahur .......


wuu , k byee . 

assalammualaikum readers . 
sleepy -______-

HATE you :)

assalammualaikum readers :) 

post kali nie aku nak share sket p'kataan yg telah direka oleh kawan kakak aku . 
nak tau tak ape ? 
p'kataan tersebut ialah , HATE ! 
kalo korang dga sape-sape ckp HATE kat korg , jgn teros pike laen . 
sbb ade maksud yg tersirat dlm p'kataan tersebut . 

  1. H - hati
  2. A - aku 
  3. T - tersuka
  4. E - engkau

kreatif kan otak die ;) 
hahaha , korg ckp la kat bf ke , membe ke or sape sape je . 
melaenkan org tu musuh korg . 
okayy , i think smpai snie je kot . 
k byee , nak sahur . 

assalammualaikum readers <3

never say never - justin and jeremy


assalammualaikum readers :) 

okayy , in this post i would like to share a video for you guys . 
enjoy watching yaa . comell siot dorg nyanyi . 
wanna more ? just check it on the youtube yeah ;)
i like it . what a cute twins <3
k byee , smpai snie dlu yee . 

assalammualaikum readers :) 

mood -_______-

assalammualaikum readers :) 

post kali nie , aku nak cite pasal mood aku . 
kadang kadang kan mood aku mcm nie ,



kadang kadang mcm nie ! 


imagination ! 
hahaha , kan da gile .


ahahaha , gelak guling guling aku atas katil ! 
comell muke spongebob ! 


opppss ! sexyyy , tertunjuk aurat pulak ! 
haahaha , gile lgi ! 
k byee , smpai snie je yee . 
nti korang bejangkut dgn aku , jdi gile pulak kang . 

assallammulaikum readers :) 


p/s : aku suke spongebob actually ;)





get away from me ;)

assalammualaikum readers :) 

okayy , now aku nak story story pasal something nie . 
nak tau ? 
bace je la yee . hee , peace :)

okayy , dlu kan rambut aku ade masala yg sgt series bgi perempuan . 
nak tau ape ? masala keguguran rambut !

reaction muke aku mcm nie time rambut gugur :(


oh damn , my hair ! 
uwaa :( 

but now , rambut aku da sihat kembali . 
sbb , kawan aku tolong aku . 
nak tau die tlg ape ? 
aku tnye die . cam nie . bace dialog jap yee . 

aku : weyh , rambut aku gugur doe ! ( buat muke sedeh ) 

kawan : ye ke ? 

aku : kalo aku pkai shampoo safi balqis yg wane ijau okayy tak ? 

kawan : haa , okayy . lgi pon shampoo tuh bole segar kan kulit kepale . 

aku : ohh , okayy . aku beli shampoo tuh soon . 


that's all my dialog . 
okayy , lps beli aku blek uma mandi then shampoo kepale pkai shampoo tuh . 
weyh , series aku ckp kulit kepale aku segar gile . 
rambut aku pon da lurus and lembut cam nie . 


eceh , kau ade ? tade kan ? 
hahaha , #prasansekejap . peace . 
mcm panjang je post nie . 
hehehe , rajinkan membace yee . 
k byee . 

assalammualaikum readers :) 






how , how and how ?!

assalammualaikum readers :) 

korang , korang dan korang .
mcm mne nak masok contest dlm FB , BLOGGER or mne-mne ? 
maklumlah , aku nie bute IT sket . 
hee , peace :) 
teringin nak masok contest nie . 

Friends Never End Contest . 
nak tgk gmba tak ? 
comell gile . nie gmba membe kakak aku . 
kalo korg rajin , like la page tuh . 

lps like page , like gmba sape-sape dlm contest tuh . 
yg penting like gmba nie yee . 
hee , nah amek url nie bukak . 

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.266972893329776.84817.255988307761568

hope enjoy yaa , k i want to feed my fish . 
alamak ! tiba tiba , 
hahaha , k byee .. 

assalammualaikum readers :) 

Thursday, August 18, 2011

facial time :)

assalammualaikum readers :) 

yeay ! lps aku mandi and solat nak buat facial ! 
ish3 , tadi ckp nak solat . 
tu la , aku tak bole mengadap lappy nie lme2 . 
biase la tu kan ? 
da mengadap lappy sume bende lupe . 
ish3 , im going to do like this my friend :) 


uiihh , mcm pocong da . hahaha


i will do this and my face will be .....


and my face will be like this ! hahaha , natural skin :) 
wink-wink ! 
k byee , mlm nie insyaallah aku post cite best-best lgi . 

assalammualaikum readers :) 

Alhamdullilah :)

assalammualaikum dear readers :) 

dapat jugak aku solat terawih bersama kawan aku . 
aku bersykur sgt kerana dapat solat terawih . 
malam nie terawih lagi . 
10 mlm terakhir sebelum raya nie , insyaallah aku tak tinggal solat terawih . 
harap-harap tade pape halangan . 
AMINNN :) 


k byee , assalammualaikum readers :) 

wee , tak saba weyh ;)

assalammualaikum readers :) 

hee , Ya Allah tak saba nye nak pi shopping .
nak beli baju raye banyak banyak maa . 
aku nak baju bape beg eh ? 
emm , byk cam nie ka ? 


uihh , kaya nya ! hahaha . 
ke byk cam nie ? 


emm , okayy la tuh kan ? 
tak elok membazir kan ? 
Ya Allah , nafsu , nafsu ! 

hahaha , aku da ade bli satu baju raya casual punye . 
baju kurung pun suda . 
ape lgi ? nak lgi due la ;) 
hahhaa , abah nak lgi tau ! hee . 

k la smpai snie je dlu post aku . 
aku nak menunaikan tanggungjawabku sebagai hamba Allah . 
Solat Zohor yee korang :) 

assalammualaikum dear readers :)


sorry readers .

assalammualaikum dear readers :) 

heyy , sorry maa sbb seminggu tak update blog nie . 
( seminggu ke ? ) 
whatever la . okayy korg nak tau nape aku tak update blog ? 
tgk list-list kat bawa nie : 

  1. pekse drpd ari isnin smpai jumaat -.-
  2. studyy ( nak exam kan ? ) 
  3. solat terawih . 
  4. lepak jap lps terawih . 
  5. tido , penat tusyen ! 




itu la list-list yg aku buat sepanjang minggu nie . 
byk kan ? hahaha , byk la sgt . 
k la smpai snie je dlu post aku . 
nti kalo ade idea ape nak post aku post la yee . 
byee , love chuu <3 <3

assalammualaikum dear readers :) 

Sunday, August 14, 2011

erghh !

assalammualaikum readers . 

alaa , esok exam ! 
malas la plak nak jawab soalan . 
huh , grr , esok lps siap buat exam aku akan buat aktiviti ini . 
nak tau ? tgk la kat bawa tuh . muehehe ! 




nie la kerja amalku semasa di sekolah ! hahaha . 
k la , aku nak sign out da . 
esok nak EXAM kan ? 
hahaha , k byee . 

assalammualaikum 
-_____-  sleepy .



Friday, August 12, 2011

Ewww ~


assalammualaikum readers :) 

korang pena tgk video nie ? 
kalo yg da tgk tu tape la .
yg blom tgk , dipersilakan tgk .
aku rase maybe korang akan tegelak gelak mcm org gile bile die ckp bahase tuh . 

hee , i think sampai snie jeh . 
insyaallah aku akan share cite yg best best pade masa yg akn dtg . 

assalammualaikum readers :) 

cantik nye ciptaan Allah !

assalammualaikum 

okayy , post kali nie aku tak nak mara mara dah !
aku nak cite pasal seseorang yg tersangat aku minati ! 
nak tau sape ? 
jeng , jeng , jeng ! 
tgk gmba kat bawah tuh , hee :) 


cantek kan ? 
ade lgi weyh ! 


wee , cantek siot ! 


lawa kan ?


Ya Allah ! indahnya ciptaanMu !


nie lgi sorang ! 
Maria Elena ! 


die nie agak lawak and annoying siket .
tpi die lebeh kepada annoying ! 
siket lgi eh ? hee 


walaupun die nie agak annoying , tpi die tetap cantek ! cehh .


 k la , enjoy watch the pictures ! 
assalammualaikum readers :) 




grrr , again ! -,-

assalammualaikum 

kadang kadang aku rasa aku mcm syok sendiri jeh kat kau . 
knape eh ? aku ade buat sala eh ? 
nak suro aku mintak maaf ? 
raya nti la yee ! 

ke aku tak sePERFECT ex kau eh ?! 
okayy , aku terima dengan HATI YG TERBUKA WEYH ! 
puas hati kau ?! haa , puas ?! 


erghh ! 


AKU BENGANG NGAN KAU UNTUK KALI YG KE -1000 !!!
GRR -.-


p/s : out of mood ! -.-


Sunday, August 7, 2011

OH EM GEE !

assalammualaikum . 

hee , today aku nak share story tentang cite yg aku bru jeh tgk tdi . 
waa , sweet gile cite nie . 
ade la jugak part-part yg sedeh . 
nak menangis pon ade jugak . 
SEDEH GILE !
nah tgk gmba cite tuh . 


ala , tak bape jelas sgt la . 
hmm , tape tape . 
asal kan korang dpt tgk . 
hee , k sampai snie jeh . 
need to study -.-

k byee , assalammualaikum .

Friday, August 5, 2011

kegilaan ku :)

assalammualaikum 

nie lagu aku ngan kakak aku ! 
sebab-sebab nye . tgk kat bawah video tuh . 
hee :) 


nak tau knape ?
sbb tdi aku mcm org gila nyanyi lgu nie ! 
ahaha , da la kat tepi jalan time tuh . 
kitorg tak malu pon . 

GEMBLE sude ! 
huhuhu , tempat aku so suke hati la . 
hee , bukan tmpt mcm dlm cite KL Gangster tuh eh . 
maksud aku , tempat aku tinggal la . 


lagu nie pon aku suke gak . 
ade kene-mengene tentang aku and si die . 
hee , dga ayt die satu-persatu . 

okayy , enjoy watching the video yee .
k byee , assalammualaikum :) 


erghh ! -,-

assalammualaikum .

AKU BENCI ORG YG DESPRATE ! 
mcm kau ! 
tak payahnak mengada2 bole tak ?
geli sial !  
sekali aku lempang ape tak dpt !
sekali lgi kau buat mmg kne kau ngan aku ! 


erggh ! aku mula bengang dengan engkau ! 
da la aku tade mood . 
pastu nak mengada-ngada ngan aku ! 
fade up la si*l ! 

k byee , kalo terkasar sorry la yee . 
kalo mara aku mmg cam nie . 
k byee , 

assalammualaikum . 

Thursday, August 4, 2011

bad mood -.-



assalammualaikum 
jawab salam 


malam nie aku nak post pasal seseorang nie !
satu jeh aku nak ckp kat kau . 
TAHNIAH sbb kau da berjaya buat aku BAD MOOD ! 
grr , kau tau tak saket hati aku kau ckp ceggitu ?! 
kau tau tak ?! 

time bulan Ramadhan yg mulia nie la kau nak buat aku mara . 
FCUK !
mmg aku transfer setengah dose aku kat kau ! 
kau da buat aku mara kan ?
so terime la yee . 

k sampai snie jeh post aku kali nie , byee . 
assalammualaikum 
jawab salam 





Wednesday, August 3, 2011

berbuka di luar with family .

assalammualaikum 
jawab salam yee :) 

okayy , hari nie aku and family aku akan berbuka puase di luar rumah . 
huhuhu , tak saba woo . 
tpi di manakah aku dan keluargaku akan berbuka ? 
adakah seperti gmba2 di bawah tuh ? 



wahh , cantik gile ! 
ade lgi weyh !


huhuhu , best gile bhaii ! 
itu je aku nak share hari nie 
k la byee . 

assalammualaikum 
jawab salam :)