ingat.. preview lagi molek.. kalau da ok baru save..

Tuesday, October 30, 2012

happy girl :')

assalamualaikum readerss :* 

hye korang semua sorry cause dah berapa hari tak update blog :( 
mesti korang rindu nak dengar aku bercerite :p ahaha
acah acah mcm ada orang baca jee blog aku nie , lalala so whatever . 
k nak start story story noww .....

baru baru nie kan semua umat islam sambut hari raya aidil adha kan kan ?
so budak budak sekolah mesti cuti right ? sama lah aku dgn mizie :p 
heee maklumlah kami belum habis sekolah 
aku balik kampung aku and dia balik kampung dia . 
so kiteorang terpisah sekejap :( 
rindu sangat sangat dekat dia oh :'( 
rindu nak bergurau and nak manja manja dengan diaaa :(  


tapi tu semua sekejap jee ;) 
 tadi kiteorang baru lepas jumpa balik :') 
awww time mula mula jumpa dia aku 'hi' dekat dia tapi dia buat tak tau jee :( 
so sad :/ hmmm sombong ah kau cina bukit -,- penumbuk tau lah 
geram jee time tu nak jee cubit pipi dia . 
hee tapi takpe dah dapat tengok muka dia pun okayy lah tu happy gila babun dah :D 



aku ajak teman dia makan tadi . time makan kan aku usha muka dia :p 
so comel maa lu nie sayang ahh geram aku rasa nak gigit gigit jee ^_^
hikhik nasib baik dia nak temankan aku makan kalau tak ....
merajuk 50 tahun , pujuk lah kau sampai aku okayy balik :p hehe



so now aku happy gila babun jumpa dia . 
happy girlll :D :D :D 
tapi esok tak sure lah boleh ke dok :( 
aku kene duduk rumah maybe , haihhh .
susah hidup begini . k lah sampai sinie jee story story kboii ~~



assalamualaikum readers :* 

Friday, October 26, 2012

selamat hari raya aidil adha guys :*

assalamualaikum readerss :* 

hi hi , semalam tak sempat nak update post :( penat siot . 
sakit ass jee sebab duduk lama lama dalam kerete :p hehe
mizie pun dah selamat sampai dekat kampung dia pagi tadi ;) 
alhamdulilah ;) thank you Allah 


so now aku nak ucapkan selamat hari raya aidil adha to all muslims :* 
hihi how hari raya korban korang ? 
ada tak lembu yang kene sembelih dekat kampung korang ?
kesian lembu tu mesti ada yang lari lari kan ? :p 
pastu kene langgar dgn lembu x_x die 
kan best kalau lembu tu tak degil mcm nie ...


hihi good cows :* 
tahun nie dekat kampung aku atok aku tak sembelih lembu pun . next year maybe ;) 
tak best oh raya tahun nie :( sebab maklong aku takdoo :/
Allah sayangkan dia :') takpe yang hidup teruskan kehidupan .
semoga roh mama liza ditempatkan di tempat tempat orang yang beriman :') amin 
ahh aku rindu dia :'( uhukk k lah malas nak cerite panjang . 
takde idea sebenarnya . kboii ~~ 

assalamualaikum readers :* 

Wednesday, October 24, 2012

....




do this if you want dear :'( 

salah faham ke ? :/

assalamualaikum readers :* 

hmmm k post nie nak cerite pasal mizie :( 
haihh kenapa dia cakap aku takut nak jumpa dia sebab takut aku dgn dia bergaduh ? :/
ya allah soot nie lain aku cerite lain kau ckp yee siap kau aku giit kau nanti -,- 
hmmm tengok dia dah fikir lain :( 

you i tak pernah takut nak jumpa you sayang :/ 
takpernah menyesal kalau jumpa you . 
kenapa lah cakap mcm tu , sedih tau tak ? 
i selalu cuba nak happy kan you tapi semua nya mcm sial ! :'( :'( :'(

i betul betul mintakmaaf dengan you sayang ! :( 
i really mean it baby :'( 


i am sorryyyyyy . mesti dia dah muak dengan perangai aku :( 
aku terime dgn redhaaa .

assalamualaikum .........

this girl ~~

assalamualaikum readers :* 

ahaaa post kalinie nak cerite pasal schaaaa :p 
ahahaa k dia nie otak masuk air sial , sama macam wa .
hehehe nak tengok dia tak ? ahaa come onn ! :D 


dia awesome . dia gila and semua nya diaaa :D 
ahaha k sikit jee post kalinie takde idea nak cerite pasal scha :p ahaha 
sorry schaapendekk , ehehe :* 





spend time with him :')

assalamualaikum readers :* 

semalam kan aku ada cakap nak gi alamanda kan ? 
haa so post for today aku nak cerite pasal harinie :') 
awww ! :* mizie handsome giloss harinie . hihi biasalah pakwe siapa kan ? ;) 
hewhew , tadi aku dress up boleh tahan ah lawa dia :p ehehe 
perasan nyaa ~~ 



sweet nyaaaaaa  ! :') teringin nak mcm nie 
sebenarnya tadi aku nak spend time dua orang jee dgn mizie but kawan kawan dia ada :/
uhukk mcm mana nak spend time puas puas kalau mcm tu ? huhh -,- 
takpe lah next time insyaallah boleh :) 
mula mula sampai alam kiteorang pergi token dulu . mcm biasa tempat first dorang kalau dtg alam memang dekat situ . 
maklum lah nak main midnight , ala game racing car tu :p 
then lepastu pergi dekat wayang check ada cerite apa . 
ingatkan nak tengok cerite aku terime nikahnya tapi dorang nak sangat tgk cite per 3 . 
layan jee lah , pergi lah tengok . 
boleh tahan ah cerite tu tapi cerite aku terime nikahnya lagi function maybe :p 

lepas tengok wayang kiteorang gi karoke pulak . 
mula mula mizie taknak pergi tapi kawan dia paksa aku pun ikut la . 
masuk jee bilik karoke bosang taknak ingat weyh -,- 
mizie taknak nyanyi dia shy shy cat :p tuii 
tapi dia mmg tak suka karoke pun , cek pun tak tau kenapa . 

tetibe en dia diam and then duduk jauh drpd aku :/ 
sedih woii duduk sorang sorang takde org nak teman ajak borak bergurau semua :( 
hmmm tanye dia tadi baru tau kenapa dia diam :/
semua punca aku , aku salah :( 
aku terlupa apa yang aku dah cakap dekat dia :/ 
sumpah takde niat nak buat you sedih sayang :'( i nak happykan you harinie tapi ....
haihhh selalu jadi mcm nie , benci sial ! :'( haihh 

dah lah esok nak balik kampung dah , nak raya haji kan :( 
hmmm nanti awak balik kampung jangan nakal nakal tau ? 
kalau ada orang ngorat report dekat kite tau ? :* 
aku tak rela kau kene goda dgn perempuan lain -,- menyampah woii 
dengan aku takpe :p ehehe aku nie kuat jeles orang nyaa . 

nanti kite jumpa lagi yee sayang :*
jangan risau dekat kampung i tak mengatal pun :') 
k lah sampai sinie jee post aku , kbaii . 



 rindu awak sayanggggg ! :'( 

assalamualaikum readerss :* 



Tuesday, October 23, 2012

serabut fikir ~ -,-

assalamualaikum readorsss :* 

hehehe , okayy for this second post aku nak cerite pasal kawan aku ~ 
okayy sebenarnya bende kecik jee tau and then boleh settle baik .
 tapi ada lah beberapa makhluk allah nie tetibe masuk campur and situation pun jadi mcm harem and tak terkawal -,- 
serabut aku tadi macam nie haa muka den .... 


tak boleh nak cakap apa ah kan , aku tak boleh nak backup siapa siapa because dua dua my friend :( 
hmmm sendiri settle ah :/ kesian kot soot kene tengking tadi dengan syahida :( 
hmmm punca semua dari aku ke apa ? sebab syahida cakap aku perampas . 
sumpah aku cakap aku tak pernah dapat kawan mcm syahida -,- 
aku kawan dengan bakyah lagi best rasanya ~ 

ahh malas aku serabut kepala otak fikir pasal nie -,- 
tapi kesian ah kat soot . aku just boleh bagi support jee dekat dia :') 
jangan risau kawan apa apa pun tak takkan lupa dekat korang :p
ingat tu to all my babiesss :) 
aisyah ,soot , farhada , alia , mariesa , afiqah . 
and my special friend arbaayah si katek comel :* ahahaha 
iloveyou my friends ! :* :* :* 

assalamualaikum readerss :* 


holaaaa :D

assalamualaikum readers :* 

btw semalam takde masa nak update post baru :p
hehe im sorryyyy :/ mesti mizie usha blog kite hari hari kan ?
hihi taulah blog kite nie lawa *jeling* ahaha 

orite so now nak cerite pasal apa eh ?
 ahaaa , esok aku dengan mizie nak pergi alamanda :D 
yeayy ! kite nak tengok wayang cerite 'Aku Terime Nikahnya' 
tapi dia taknak pulak :( hmmm mcm mana nie ? uhukk :p

hehe nanti pujuk dia lah ;)
boleh eh awak ? awak comel ah tadi hensem mata sepet :* 
adik manissssssss ! :* :* :* hihi 


im pretty and i know it ! :D 
sayang kau mizie ! :* emmah 

assalamualaikum readers :*





Sunday, October 21, 2012

._.

assalamualaikum readers . 

why eh aku tak boleh stop fikir pasal perempuan tu ? 
aku tak kuat ! :'( mizie pun suruh aku ubah diri aku suruh ckp lemah lembut dgn dia . 
jangan kasar kasar dia tak suka :/ 
ex dia suara lembut  tak mcm aku :(  
yela aku selalu buat dia sedih , buat dia rasa tak tahan dgn perangai aku . 
aku post nie bukan nya ada maksud apa apa :/
 dekat blog nie ah aku selalu cerita problem aku . 
aku taknak bagitau dia sebab taknak serabut kan dia dgn masalah aku . 


i want you . 
i need you by my side ! :'( 
sumpah aku rindu kau gila babi mizie . 





....

assalamualaikum readers :) 

this is what im feeling right now .....



i miss you so much sayang ! :'( 


sedih sedih sedih sedih sedih sedih sedih ! :'( :'( :'( :'( 
that is my life now :( really fuck it 

sadlife :(

assalamualaikum readers :') 
 
memang aku tak layak untuk happy ke eh ?
hari hari asyik sedih jee :( 
balik rumah kene marah dengan abah apa semua . 
aku mengaku memang aku selalu keluar rumah .
sometimes aku nak jugak lepak dgn kawan kawan aku and dgn mizie :/ 
takkan kene duduk rumah terperap jee takde buat apa .
aku taknak kene kongkong sangat dgn parents aku  :/

keluar rumah salah duduk rumah salah abestu nak suruh aku buat apa ?
kadang kalau bende nie semua jadi aku teringin sangat nak jumpa arwah maklong aku :'( 
rindu sangat dekat mama :'( aku nak peluk dia

you im sorry sebab bla macam tu jee tadi :( 
kite nak cepat sebab taknak kene marah dgn abah , tapi kene jugak . 
bukan nya i tak fikir perasaan you sayang jgn ckp mcm tu . 
i rindu you sangat sangat , i perlukan you mcm mana you perlu kan i :( 


memang tu yg aku selalu dapat kalau balik rumah . 
aku tak mintak pun semua bende nie jadi dekat aku :( 
aku nak hidup yg mcm dulu . 
abah dgn mama ambil berat pasal aku , tapi now aku tak rasa dah semua tu . 
tak tahu kenapa , sebab tu aku selalu jumpa mizie :'( 
dialah kawan aku , dialah tempat aku nak bermanja semua . 
ain sayang sangat dekat abah dgn mama . 
k lah aku tak larat dah nak menangis :') 
kbaii . 

assalamualaikum readers :') 

Saturday, October 20, 2012

assalamualaikum readers :* 

k now for this post aku nak cerita pasal aku dgn mizie :* 
first kiteorang jumpa dekat blok kawan aku :)
time aku datang rumah kawan aku , dalam rumah tu ada mizie dgn kawan dia . 
masa tengah lepak tu kan aku ada perasan yg mizie usha usha aku :D hihi 
aku nie kuat perasan sikit orang nya :p 
my face akan jadi like this ...


heee so seminggu or berapa hari lepas kiteorang kenal , 
aku mintak number fon mizie sebab aku ckp katdia nanti apa apa hal senang contact :p 
ceh acah acah jee , time aku mintak number fon dia kan aku terdengr dia cakap 'kosong' tau . 
ahaha rupanya dia nie pelat s 3:) ahaha
mula lah aku bahan dia , dekat nama dia aku tulis mizie 's' 
hewhew aku nie nakal oreng nyaa .

aku ingat time tu hari selasa malam . 
mizie text aku dia mintak couple dgn aku :D 
dalam hati aku yeay yeay ! happy gila kot :p
dia dah lah comel handsome putih and lagi satu muka dia macam chinese people maa ;)
oh maii , semua ciri ciri laki yg aku nka ada dekat dia oh . 
ehehe , then esok aku bagi jawapan dekat dia aku cakap aku terime dia jadi bf aku :') 
aku suruh kawan aku tu yg , maklumlah malu lagi time tu :p

tarikh kiteorang couple ialah 7 mac 2012 :) 
and now aku dgn mizie dah masuk 8 bulan lebih berhubungan :*
ahhh sayang gila dekat kau mizie :* 
walaupun aku dah banyak buat dia sedih dgn perangai aku , 
hmmm tapi dia still sabar dgn aku :') aku hargai pengorbanan kau sayang .


dah berapa bulan kite couple baru bulan nie dapat tangkap  gambar dgn dia :D hihi 
so time nie kau tak comel baju pun pakai mcm selekeh jee :/ 
tapi my bie comel jee semalam :) heeee 
k lah sampai sinie jee aku story story :* 

assalamualaikum readers :) 


fuckkk ! :'(

assalamualaikum readers :*


emm how ah aku nak buat dia happy balik ?
aku dah janji dgn diri aku and dia nak bua dia happy :(
aku dah banyak kal buat dia sedih menangsi sebab perangai aku . 
aku tau mesti dia dah menyirap, bosan and rasa benci dgn aku :'( 
hmm i trying my best sayang :/
and im so sorryy because ....


how how and how aku nak buat dia happy balik ?!?! 
ahhh :'( 





ya allah :'(

assalamualaikum readers :) 

btw goodmoring semua . 
awal aku bangun harinie :P tu pun mizie yang kejut kan . ehehe :P
k now aku serbe salah sangat sangat dgn dia :( 
aku terlupa nak remove post pasal ex aku dgn pasal abg angkat aku yg lama :( 
semua sebab aku tak check betul betul . 
haihh aku bagi link blog aku dekat dia sebab nak bagi dia baca pasal diri aku . 
banyak aku cerite pasal aku , dia , family and kawan :( 

kan dia dah sedih sebab terbaca post tu :( 
haihh sayang i mintak maaf yee sebab buat you sedih :/ 
i sayang you sorang jee you , pasal post tu bende dah lama :( 
i admit kalau i terbaca post mcm tu pun i akan  sedih , tapi sumpah tak sengaja you :'( 
please dont cry :( takde niat nak buat you sedih . 
haihh tak tau camana aku nak tebus salah aku dekat dia nie :(

why lah bende nie semua jadi dekat aku ? 
am i takde hak nak happy dgn dia ?
selalu plan nak buat dia happy :/ 
but dlm haritu jugak lah aku menangis and buat dia sedih :( 
ohmann :( i memang awek you paling sucker ,fucker and whatever kan sayang ? 


hmm kbaii :'( 

assalamualaikum readers . 




hello im back :')

assalamualaikum and hye to my blog :* 

jawab my salam first . hihi :p 
hmmm so tonight baru aku terasa macam nak update my blog sebab aku ada cerita sedih :'( 
hmm mcm nie cerite dia , tadi aku baru lepas otp dgn mizie .
then cakap cakap tetibe dia cerite yg ex dia im dia dekat fb :(
bila dengar dia cakap macam tu tetibe rasa sedih and mood nak otp hilang .
aku paling tak suka kalau dia cerite pasal ex dia , 
but sometimes dia cerite sebab dia nak jujur dgn aku . 
okayy then aku suruh dia cerite walaupun aku tau aku akan sedih .  

time dia cerite tu dia cakap ex dia rindu dekat dia :'( 
omaigoddd ! :( aku sedih sangat sangat sebab tu tadi time otp kite diam . 
awak sorry yee sayang ? :( im sorry buat you bosan . 
then dia cakap suara ex dia tu kalau cakap lembut gilaa .
tak mcm aku , aku cakap suka tinggikan suara and macam lelaki . 
hmm okayy but im trying to be myself sayang :( 

then aku saje tanye dia ex you tu manja ke dgn you dulu ?
then dia cakap boleh laa , boleh lah tu cam mana sayang ? :/
hmmm aku tanye mcm tu sebab ex dia cakap dia tak boleh lupakan mizie :( 
hmmm kau kenapa nisya! :( 
aku sayang sangat dekat mizie , kenapa kau mesti dtg dlm hubungan kiteorang ?
takde lelaki lain ke weyh ? hmmm .

stop contact dia please :( 
aku tak sanggup dah nak dengar cerite pasal kau :'( 
pedih weyh kau tak rasa sebab tu kau terus contact dia . 
jangan sampai aku dah menyirap :/malas nak gaduh weyh . 
please aku merayu dekat kau :'(

hmmm k lah , sampai sinie jee lah aku cerite . 
banyak dah air mata kelaur nie :( 
kbaii , ada masa aku cerite lagi . 
sorry awak kite cerite pasal bende nie , i tak tau nak luahkan dekat mana . 
sedih sangat sangat :'( 

assalamualaikum ......




Friday, June 15, 2012

him :')

assalammualaikum readers :) 

sekian lama aku tak update blog nie harinie baru berpeluang nak update , ehehe :P
okayy now aku nak cerite pasal dia <3 
hmmm nak tau tak ? aku rasa die lelaki paling terbaik yang aku pernah dapat .
sumpah aku cakap dia yang terbaik (Y) 
nak tahu kenapa ? dia kan selalu ambil berat pasal aku . 
memang lah semua lelaki ambil berat right pasal awek dia . 

tapi mizie punya cara lain , baik sangat . aku suka cara dia . 
ingat lagi dulu time mula mula kenal , dia poyo gilaa 3:) ahaha . 
sorry you i cakap mcm nie :P ehehe 
heee sebenarnya lately nie asyik bergaduh jee , tapi nasib baik bende boleh settle . 
tapi kan kenapa eh sayang aku dekat dia nie lain mcm ? 
tak macam aku sayang dekat ex ex aku . 
sumpah sayang gila babi siott ! :D hikhik . 

aku harap hubungan aku dengan dia kekal lama :') aminn 
'you i nak you tahu yang i sayang you sangat sangat mizie , lebih dari you sayang i' 


hope you baca this post ;) 
hmm iloveyousomuch sayang <3 
the end ....


assalammualaikum readers :

Monday, March 26, 2012

will be mine soon ;)

assalammualaikum readers :) 

okayy , malam nie kau nak share cerite sikit . 
hehe , okayy haritu aku ada cakap kat bapak aku yang aku nak blackberry curve 9330 . 
hee , then lepas aku cakap tu bapak aku terus ajak aku pegi kedai . 
die nak tengok blackberry apa paling murah . 
then aunty kat kedai tu cakap ah , paling murah dia boleh bagi RM 510 . 
 
hmm , dalam hati aku cakap mcm nie . 
'boleh lah bah , boleh lah :'( ' 
buat muke sepuluh sen kejap time tu . ahaha . 
then , bapak aku minggu depan dapat . sama ada hari isnin atau selasa . 
soo hari nie dah hari isnin , esok hari selasa . haihh , harap harap dapar esok . 
AMIN YA RABBALAMMIN :) ahaha . 
 
tapi aku tak dapat blackberry 9330 tu , aku dapat blackberry 8520 . 
haaa , nie gambar blackberry tu 3:) 
hee enjoy see that picture :) hahaha 
 
 

kbai , assalamualaikum readers :*

Wednesday, March 14, 2012

buku baru :)

assalammualaikum readers :) 

hee , lame aku tak update blog nie . dah berhabuk dah , kesian :( 
haha, okayy . sekarang aku dgn orang lama dah tak ade ape ape hubungan . 
sekarang aku dah bukak buku baru . pakwe pun dah baru :) 
hehe , nak tengok ? mari aku tunjuk . hehehe 3:) 


tadaa , inilah die pakwe baruku :)
hensem bukan ? cehh , bajet jap hahaha .
hee , name die Nur Shameerzia b. Basri :) 
comey name die , hehee .
don't ever leave me baby :) 
kdah , takde idea nak cakap ape lagi . haha , kbai . 

assalammualaikum readers :)

Wednesday, January 18, 2012

budak sekolah menengah 3:)

assalammualaikum readers :* 

heyloo , what's up guys ? oh i miss you , haha tetiba ~ 
hahaha , okayy aku nak cerita pasal 'Sekolah Menengah' 
wuhuu , pada 4 Januari 2012 aku telah menjadi pelajar sekolah menengah . 
dengan gagah nye aku bercakap mcm tu sambil berdiri di atas kerusi 3:) 
hahaha , apahal uh ? hewhew , okayy so now aku nak bercerite serba sedikit pasal sekolah aku . 

okayy , tahun nie aku pilih untuk bersekolah di Sekolah Menengah Kebangsann Putrajaya Presint 9 (1) 
huaa , okayy . best lah jugak sekolah dekat sekolah nie . 
senior senior sume okayy . semua otak gila gila mcm aku , cehh :P 
hehe , okayy lah kakak and abang abang kat sekolah tu kecuali 'OBESS AND DA GENG' 

err , sumpah aku anti gila dengan dorang sume -.- fuck off perangai mcm #@$UH$)$ daa . 
haih , okayy . so bende yang aku tak suke aku akan terus sound direct . 
mampus kau nak cakap apa cakap lah , siapa suruh kau kacau aku ? 
suke ke kau kalau kene kacau dengan org tak tentu pasal ? 
orang tak kacau dia tetiba nak kacau orang -.- 

okayy , malas aku nak cerite pasal keburukan orang lelebih nie -.- 
okayy , now aku baru nak merasa pakai 'kain biru'
haha , wan perli aku cam gitu , haish sial lah . 
eh jahat nyaa 3:) hahaha . 

okayy , so this i how i look time dekat sekolah . 
eh betul ke english aku tu ? o.0 
hehee , okayy , kite tak pro ber-speaking macam korang :P 
this is my picture --->> kat bawah 


ala , tak clear lah , hmm :( 
tape lah , asalkan ade 3:) okayy sampai snie je aku share cerite . 
my bantal busuk dah panggil -___- 
k byee , i loveyou emmah :* 

assalammualaikum readers :*

Monday, January 9, 2012

jiwang pulak aku nie ~





assalammualaikum readers :* 


alamak asal petang petang nie aku jiwang habiss nie ? 
OMAIGOSHH ! ape sudah kejadian ? 
hahahah , layan je lah . lagu nie best , 
tajuk die nak tahu ? mesti lah kan ? haa , nah aku bgi tau . 

Mimpi Indah - Apit (baron bros)




Saturday, January 7, 2012

weehuu 3:)

assalammualaikum my lovely readers :*

hee , okayy hari nie aku bangun awal gile -.- 
nak tahu knape ? sebab mak aku ajak pi makan thosai dekat Kuala Lumpur . 
huh , asal pi KL je mesti nak pi makan thosai tu . 
hoho , ketagih betoll . hahaha 3:) 

uish , jahat mulut naa , haha . 
dah lah smlm aku tido lambat , bangun pulak kene pepagi bute . 
lepas makan tu , aku ingatkan bapak aku nak bawak pi jalan jalan sat . 
rupe rupe nye teros blek rumah -.- eee sakit hati aku . 
daripade minggu lepas aku nak beli baju tak dapat dapat jugak -.- 

haishh , bapak aku ckp beli minggu depan hari 'SELASA' . 
eee , lagi lah aku sakit hati , selasa tu dah la birthday aku ! 
arghh , bengang nye . disebabkan bapak aku buat aku bengang , 
sampai je kat rumah aku terus masuk bilik then tangkap gambar 3:) 
huahuahua , nak tengok ? haa , meh aku share ---->>> tgk di bawah :) 


okayy , nie muke aku yg bajet comell >.< hikhok 


haa , nie pon same :) 


nie pon same :) 


same jugak :) 


okayy , yg nie muke annoying aku . chakk ! comell bukan ? hahaha :P


chakk ! chokk ! chikk ! haha , kalau aku tension nie lah yg aku buat 3:) 



mate juling 3:) aku suke buat muke nie , hahaha 


k nie pulak muke untuk org yg aku benci :P hahaha


nah , muahh :P 


amek kau , buruk punyaa 3:) terbaik dari ladang . hahahaa 



k lah , nie lah yg aku buat time masuk dlm bilik tu . 
comell kan muke kite :P hahah , puii . perasan gilo ! 
k byee guys :) 


assalammualaikum readers :*